Necrològiques del 13 de maig de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dilluns

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

ANGLÈS

MARIA TERESA OVIEDO GIL

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Font Julià. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

ARBÚCIES

ALICIA CASTAÑO GARCIA

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Manel Berenguer Prat. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

BANYOLES

JOANA ALFONSO ARNAU

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Jaume Coll Ramió. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

PAQUITA NICOLAS COTTIER

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Narcís Franch Juandó. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BESCANÓ

PILAR COLOM LLOP

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep García Casamiquela. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

GIRONA

ROSA GUILLERMO VILAR

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Francesc Amargant Arbat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al Monestir de Sant Daniel de Girona.

JOSEP TIXÉ LLOP

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Isabel Gras Pons. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

SALVADOR CASANOVAS FERRER

Ha mort als 60 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

ESTEVE SAUBI GÜELL

Ha mort als 81 anys. Era vidu de Pepita Calm Güell i tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

JOSEFA PIEDRA BELTRÁN

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Enric Borill Masjoan. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

PALAFRUGELL

ENCARNITA AGUILERA HERNÁNDEZ

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Bernabé Raya Cobos. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a Sant Pere de Begur.

CARMEN GARCÍA CRUZ

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Francisco Maldonado Ponce. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 d’11 del matí al tanatori de Palafrugell.

SALT

JUANA SÁNCHEZ HERNÁNDEZ

Ha mort als 85 anys. Era casada amb José Lucena López. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANTA CRISTINA D’ARO

ENRIC CASTELLÓ SALVADOR

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Anna Maria Sánchez Odena. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria del Mar de Palamós.

VILAJUÏGA

MARIA DOLORS GARRIGA COMPTE

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Francisco Ribas Fabregas i tenia dos fills. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Vilajuïga.

Subscriu-te per seguir llegint