Necrològiques del 14 de maig de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimarts

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BESCANÓ


DOLORS BATALLER JUNCÀ

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Camil Navarro Roca i tenia dos fills. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 4 de la tarda a la parròquia de Bescanó.

BREDA


Marta Farré Sànchez

Ha mort als 50 anys. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 11 del matí al tanatori Mémora de Breda.

BORDILS


Dolors Cassú Sastre

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joaquim Font i Deulofeu. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 4 de la tarda a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

GIRONA


Félix Antón Bernardo

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Elena Pelayo Osorio. Residia a Girona. La cerimònia serà dimarts, a 2/4 de 11 del matí al tanatori Mémora de Girona.

Joaquim Vich Figa

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Dolors Duch Estil.les. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 6 de la tarda al tanatori Mémora de Girona.

Pilar Palau Cardoner

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Muñoz Corominas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 3 de la tarda al tanatori Mémora de Girona.

LLAGOSTERA


Toni Zafra Chicharro

Ha mort als 51 anys. Era casat amb Ester Salvachúa Ereza. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà dimarts, a 2/4 de sis de la tarda al tanatori Mémora de Llagostera.

PALAFRUGELL


CARMEN GARCÍA CRUZ

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Francisco Maldonado Ponce. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà dimarts, a 2/4 d’11 del matí al tanatori de Palafrugell.

SALT


Joan Noguera Areñas

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Aurora Freixa Coll. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 6 de la atarda al tanatori Mémora de Salt.

TORROELLA DE MONTGRÍ


Quimeta Ferrer Cruañas

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Genís Baquer Creixell. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 10 del matí a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

VILAFANT


VICTORIA LADYGINA

Ha mort als 42 anys. Era casada amb Ramón Navarro Expósito i tenia una filla. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 4 de la tarda al tanatori Àltima de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint