Necrològiques del 23 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dissabte

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Ricard Morera Recasens

Ricard Morera Recasens / Redacció

BANYOLES

RAMON OLIVÉ FARRÓ

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Masmitjà Ros. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

CÈLIA BARNADAS NOGUÉ

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Pep Planas Farreras. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

BESALÚ

EUDALD JOU MONCANUT

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Liberata Trias Frigola. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Besalú.

BLANES

ISABEL GARRONES RIBAS

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Pedro Fernández Marín. Residia a Malgrat de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Blanes.

CASTELL - PLATJA D’ARO

AGUSTINA REINOSO MANZANO

Ha mort als 87 anys. Era vídua i tenia tres fills. Residia a Castell - Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

CELRÀ

JOSEP SALA GÓMEZ

Ha mort als 65 anys. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

FIGUERES

JESÚS MARCUELLO MERINO

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Amanda Ordoñez García i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

MIGUEL ÁNGEL CABRILLANA SÁNCHEZ

Ha mort als 50 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà al cementiri de Figueres en la intimitat familiar.

GIRONA

CARME CUSSÓ GENÍS

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Francesc Amigó Villuendas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

LES PLANES D’HOSTOLES

JOSEP LLORÀ FRANCH

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Soletat Soler Roda i tenia un fill. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Cristòfol.

MAÇANET DE LA SELVA

FILO GARCÍA RODRÍGUEZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Félix Mateo Meca. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

MARIA ESTRELLA RIDORSA RIERA

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Sadurní Costa Lloveras. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

OLOT

BEATRIU CASAS VILA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Sidera Carbonés i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

RAMONA ROCA FÀBREGAS

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Lluís Triadú Rovira i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

JOSEP POCH CRUAÑAS

Ha mort als 76 anys. Era solter. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

RICARDO PANEQUE MOLINA

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Isabel Villalobos Campos. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

MARIA DEL CARMEN MOLINA ZAMORA

Ha mort als 50 anys. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

PALOL DE REVARDIT

SALVADOR SOLER XARGAY

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Joana Bassols Mià. Residia a Palol de Revardit. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

SALT

ÁNGEL BARRERO JUAREZ

Ha mort als 71 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 9 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

SANT JOAN LES FONTS

M. TURA VALERO VILA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Claudi Masias Orri i tenia dues filles. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Joan les Fonts.

TOSSA DE MAR

MARIA DALIA ZARAGOZA RAIG

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Miquel Canal Codina i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa

de Mar.

VILAFANT

PILAR TORRENT ABULÍ

Ha mort als 56 anys. Era casada amb Florenci Chamorro Navarro i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.