Torna la Festa del cinema. Els dies 3, 4 i 5 de novembre se celebra la novena edició d'aquesta iniciativa que promet omplir de nou les sales. Són tres els dies que faran que el públic es deixi portar per la màgia del cinema ia un preu realment atractiu: 2,90 per entrada.

Però abans, per poder gaudir de la Festa del Cinema cal acreditar-se a la web (www.fiestadelcine.com/). Un cop inscrits, les entrades podran adquirir-se de tres maneres: De la forma tradicional a la taquilla amb l'acreditació i el DNI, en els caixers de cinema o en plataformes habituals de venda per Internet.

Quinze són les estrenes d'aquesta setmana, però, entre els títols estrenats en setmanes passades i els nous que s'acaben d'incorporar hi ha una molt interessant selecció de pel·lícules per a tots els gustos.

Ha costat triar, però aquí està la nostra pròpia selecció de sis pel·lícules ideals per a aquesta Festa del Cinema.

MARTE (The Martian)

En el transcurs d'una missió tripulada a Mart, l'astronauta Mark Watney és donat per mort i abandonat pels seus companys després d'una terrible tempesta de sorra al planeta vermell. Però Watney sobreviu i farà tot el possible per sobreviure. Alhora, la NASA i un equip internacional de científics faran tot el possible perquè l'astronauta perdut torni amb vida.

TRUMAN

Una pel·lícula que arriba a sales comercials després de triomfar al Festival de Sant Sebastià. A Julián no li queda molt. Sense esperar-ho, rebrà la visita del seu amic Tomàs, al qual fa molt temps que no veia ja que viu al Canadà. Aquest retrobament de dos amics de tota la vida serà molt recordat. Al costat de Truman, el gos fidel de Julián, viuran quatre dies molt intensos amb moments que sorprendran i seran emotius per a tots dos.

HOTEL TRANSILVANIA 2

Després de l'èxit de 'Hotel Transilvania', aquesta seqüela explica el que ha passat després que l'hotel obrís les portes també a hostes humans. Però les coses no semblen anar-li del tot bé a Dràcula, ja que el seu nét Dennis (mig humà mig vampir) sembla no haver desenvolupat el vampirisme en la seva genètica. Aprofitant una visita de la seva filla Mavis amb la seva família política, Dràcula i els seus amics faran que Dennis tingui un autèntic "entrenament per monstres".

BLACK MASS: ESTRICTAMENTE CRIMINAL

Anys 70 a la ciutat de Boston, l'agent de l'FBI, John Connolly, decideix netejar els carrers de la màfia italiana d'una manera particular. Connolly ha decidit comptar amb el seu antic amic de la infància, Jimmy "Whitey" Bulger, un perillós mafiós irlandès, perquè l'ajuda col·laborant amb la policia. Una aliança infame que portarà horribles conseqüències quan Bulger es converteixi en el mafiós més perillós de Boston.

MI GRAN NOCHE

L'última pel·lícula d'Álex de l'Església, 'El meu gran nit', és un autèntic xut de bogeries, rialles i caos. Un enregistrament d'una especial de Cap d'Any s'ha convertit en una tortura després d'estar una setmana gravant pel fet que ningú pot sortir a causa de les protestes sindicals que envolten la cadena de televisió a causa d'un ERO. A això s'unirà que Alphonso, un veterà divo de la cançó espanyola, està amenaçat de mort.

LA CUMBRE ESCARLATA

Després d'una horrible tragèdia família, la famosa escriptora Edith Cushing es debat entre dos amors. D'una banda el d'Alan, el seu fidel amic de la infància, d'altra banda el de Sir Thomas, un enigmàtic i atractiu desconegut. Una elecció en la qual també serà protagonista una casa amb vida pròpia.