'Sabrina: coses de bruixes' es va estrenar el 1997 com una comèdia familiar en la qual se'ns explicava el dia a dia de la bruixa adolescent. Gairebé 21 anys després s'estrena el seu remake, que no ha deixat indiferent a ningú. A continuació donem algunes de les diferències entre les dues versions.

1. Salem no parla

Una de les principals decepcions per als fans de la història original de la sèrie ha estat que Salem no parla en el primer episodi. Haurem de dir adéu als seus ocurrents comentaris? La veritat és que la temporada consta de 10 capítols amb el que podem guardar esperança que ho farà en algun moment.

2. L'univers és més fosc

'Sabrina: coses de bruixes' va ser una sèrie més ben còmica en la qual la màgia es veia com una cosa fantàstica. En la nova versió això ha canviat radicalment. La trama, l'escenari i l'ambient de la nova ficció és molt més fosca que la seva predecessora. Fins i tot afecta els personatges de les ties. Si guardes un agradable record d'aquestes, pot ser que et sorprenguis en veure els seus personatges més sinistres.

3. Ha de triar entre els dos mons

Si bé en la sèrie original Sabrina podia conviure entre tots dos mons, en aquesta versió no és el cas. En el seu baptisme fosc pel seu 16è aniversari es veu obligada a triar entre la vida que ha portat fins llavors o abandonar-la per assistir a l'acadèmia de bruixes. Una decisió que no serà gens fàcil per a la jove bruixa.

4. Sabrina serà més poderosa

Potser al començament d'aquest remake Sabrina sembla la típica adolescent preocupada per qui és, i fins i tot, si va al ball de graduació o no. No obstant això, en paraules de Roberto Aguirre Sacasa: "Algun dia, Sabrina serà la fetillera més poderosa que hagi existit".

5. No és apte per a tots els públics

La versió original era una sèrie per a tota la família, però no és el cas de 'Les esgarrifoses aventures de Sabrina'. A causa de les seves escenes sagnants i el seu ambient fosc, anteriorment esmentat, Netflix s'ha vist obligada a pujar la qualificació a majors de 16.