El Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona (CMAG) manté una gran activitat dirigida als seus col·legiats ja sigui en forma de publicacions, jornades i sessions de formació. Dins dels actes de la present Setmana Mundial del Mediador d’Assegurances s’ha inclòs en el programa d’actes la presentació d’una nova publicació.

Concretament, es tracta del llibre que porta per títol «Assegurem-nos-en 2012-2022». La presentació serà el pròxim dia 20 d’octubre a 2/4 de 9 de la nit en el marc de l’acte que es portarà a terme a l’Hotel Palau de Bellavista by Urhhotels de Girona.

Des del col·legi s’ha detallat que ara fa deu anys «es va editar un llibre que recollia els articles de la secció “Assegurem-nos-en” publicats a la nostra revista col·legial durant el període 2002-2012». Ara, ha arribat el moment de presentar-se la segona part d’aquesta primera publicació. Aquest nou llibre és la «recopilació de la secció de la nostra revista que recull temes de llengua catalana explicats de manera clara i entenedora, i que resolen dubtes que moltes vegades se’ns presenten quan redactem un text». Novament, des del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüístic, es vol «posar a l’abast de tothom una altra eina que ens ajudi en l’ús quotidià de la nostra llengua, des del rigor i el respecte que es mereix».

La presentació del llibre en el marc dels actes d’aquesta setmana anirà a càrrec de F. Xavier Vila i Moreno, secretari de Política Lingüística i president del Consorci per a la Normalització Lingüística.