La Diversa sorgeix del grup de lleure inclusiu de l’Associació Mmm’agrada. Formada pels joves Arnau Estanyol i Miquel Lanao que han mostrat una gran capacitat de comunicar cantant d’una manera diferent sempre acompanyats pel músic i activista Fina. Aquest proposa abordar la diferència com una realitat social que es va esvaint quan es comparteixen emocions i experiències. Així, ens conviden a entrar en altres ritmes i maneres de cantar i de fer que fins aleshores no formaven part de nosaltres, els que responem als estàndards majoritaris. Nosaltres, els no-altres, que sovint callem, segreguem, discriminem i oprimim la diferència.

Artistes i públic formaran aquest nosaltres traspassant el límits amb altres ritme i altres moviments fets dansa contemporània amb La Mujer del Carnicero. Una companyia gironina, amb seu a Celrà, que cerca noves formes de creació a través de la diversitat i treballa per descentralitzar la dansa. L’auditori del CC Ter es transformarà en un gran espai, sense platea i sense escenari, un espai on tothom podrà interactuar com vulgui per fer-ne el seu lloc. La companyia oferirà algunes peces creades per Neus Canalias, i interpretades conjuntament amb Nicoleta Estefania Paun i Aisa Serra. Creacions amb música Josep Bécares (Fina). Per exemple "Silenci" o la nova "Si ho vius ho sents" eslògan de les activitats adaptades i inclusives de Mifas-Experience.

L’espectacle comptarà amb les artistes convidades Clara Macaya (ballarina i activista) acompanyada de Bel, i el ballarí i fotògraf Francesc Ramírez. Aquest aventurer, a xarxes Sillaymochila, presenta una altra producció del cicle Mmm’agrada l’exposició fotogràfica "La gota que vessa l’oceà: Presència i vivència de persones amb discapacitat reconeguda i/o que ostenten diferència en la funcionalitat com a acció desbordant de prejudicis i barreres físiques, socials i psicològiques."