David Capo

Sota el nom de Capo DJ, David Capo (Sant Feliu de Guíxols, 1979) es va consolidar com un dels Dj’s de referència del panorama nacional, i ha estat habitual a les cabines de Sala Apolo, Sidecar, Pasternak o Razzmatazz (Barcelona). També a sales internacionals com ara Scala (Londres) i a festivals com el FIB Benicàssim, Low Festival o Festiva l’Era. En la seva faceta com a productor destaquen remixes del tema Chinches d’Amatria, Animal de Grises o Ballenas muertas en San Sebastián d’El Columpio Asesino. Després d’un parèntesi professional, adopta el nom de David Capo i presenta un projecte que s’allunya de l’indie i s’endinsa en l’electrònica més conceptual. Recentment ha publicat el seu primer remix de la banda mallorquina Lava Fizz i es troba immers en la preparació del seu primer EP.

DJ Arkade

Dj Arkade és el cap del YEAH Girona. Gran seguidor de la música alternativa, ha posat música en espais com El Plegatin (Blau) i el Nummunit (Carpes de Girona). Ell es considera un punxa discos, però amb una gran qualitat pel que fa a la selecció musical.

Gràcies al Festival Tempo, els dos dj's podran fer una sessió conjunta, i compartir música que generalment no poden posar.