Segueix-nos a les xarxes socials:

Com fer gelat casolà light de xocolata

Aconsegueix unes postres exquisides, sense sucres afegits ni greixos saturats

Com fer gelat casolà light de xocolataGetty Images

El gelat de xocolata és sens dubte un dels preferits per tot el món, llàstima que no sigui del tot el saludable... El seu alt contingut en greixos saturats i sucre fan que sigui poc beneficiós per a la nostra salut. Però hi ha solució: el gelat casolà light de xocolata, un producte sense sucres ni greixos saturats i amb un sabor exquisit. No notaràs la diferència! Vols saber com es fa?

Ingredients per elaborar el gelat casolà light de xocolata:

- 4 gots de llet descremada o vegetal

- 4 cullerades de cacau en pols desgreixat o sense sucre

- 1 ou

- Stevia líquida

Elaboració del gelat casolà light de xocolata:

Per començar, posa a la liquadora la llet descremada, el cacau desgreixat, un ou sencer perquè el gelat quedi més cremós i unes gotetes de stevia líquida per endolcir sense afegir-hi calories. Seguidament, bat-ho tot bé durant un minut.

Aboca la barreja en una màquina gelatera i deixa que es faci durant mitja hora o 45 minuts. Bolca el contingut de la màquina en un recipient i cobreix-lo amb paper fil, enganxant el plàstic al gelat. D'aquesta manera, s'evita que es creïn cristalls de gel. I finalment, posa-ho al congelador durant una hora i ¡voila! Gelat casolà light de xocolata.

Si no tens màquina gelatera, no et preocupis, pots fer el gelat guardant-lo en un recipient amb tapa al congelador. En aquest cas, has de donar-li voltes, cada hora al principi i cada mitja hora al final, amb una cullera o similar per trencar tots els vidres de gel que es vagin formant. No et quedarà igual que amb la màquina, però et servirà.

I recorda, abans de consumir el gelat light de xocolata, treu-lo del congelador mitja hora abans.

Prem per veure més contingut per a tu