El truc definitiu per preparar uns creps de 10
Descobreix la forma més senzilla, ràpida i neta per preparar aquest plat tan versàtil
Deixes la cuina feta una desastre cada vegada que fas creps? No et preocupis, tenim el truc definitiu per evitar-ho. Només necessites una ampolla buida, un colador i els ingredients de sempre.
A continuació t'ensenyem la manera més senzilla, ràpida i neta de fer creps. Mai falla.
Ingredients
- 125 gr de farina de blat
- 250 ml de llet sencera
- 2 ous grans
- 25 grams de mantega
- 1 mica de sal
Elaboració
-Barreja dins de l'ampolla buida, amb l'ajuda del colador, la farina, la llet, els ous i una mica de sal.
-Tanca bé l'ampolla i barreja bé fins que tinguis una massa homogènia.
-Col·loca la mantega en una paella i escalfa a foc mitjà. Aboca una mica de massa, directament des de l'ampolla i escampa-la bé. Quan comenci a quallar, dóna-li la volta.
-Quan estigui cuinada, retira-la. Repeteix l'operació fins a acabar tota la massa de l'ampolla.
-Serveix-los i omple els creps al teu gust.