Segueix-nos a les xarxes socials:

El truc definitiu per preparar uns creps de 10

Descobreix la forma més senzilla, ràpida i neta per preparar aquest plat tan versàtil

El truc definitiu per preparar uns creps de 10Getty

Deixes la cuina feta una desastre cada vegada que fas creps? No et preocupis, tenim el truc definitiu per evitar-ho. Només necessites una ampolla buida, un colador i els ingredients de sempre.

A continuació t'ensenyem la manera més senzilla, ràpida i neta de fer creps. Mai falla.

Ingredients

- 125 gr de farina de blat

- 250 ml de llet sencera

- 2 ous grans

- 25 grams de mantega

- 1 mica de sal

Elaboració

-Barreja dins de l'ampolla buida, amb l'ajuda del colador, la farina, la llet, els ous i una mica de sal.

-Tanca bé l'ampolla i barreja bé fins que tinguis una massa homogènia.

-Col·loca la mantega en una paella i escalfa a foc mitjà. Aboca una mica de massa, directament des de l'ampolla i escampa-la bé. Quan comenci a quallar, dóna-li la volta.

-Quan estigui cuinada, retira-la. Repeteix l'operació fins a acabar tota la massa de l'ampolla.

-Serveix-los i omple els creps al teu gust.

Prem per veure més contingut per a tu