Segueix-nos a les xarxes socials:

Com preparar un gaspatxo de síndria de forma fàcil

Una recepta perfecta per innovar en els dies de més calor donant-li una volta a la més tradicional

Com preparar un gaspatxo de síndria de forma fàcilShutterstock

El gaspatxo és sens dubte un dels plats estrelles de l'estiu, però en lloc de fer el clàssic de tomàquet es pot fer un gir a la recepta més tradicional i innovar amb un gaspatxo de síndria que farà les delícies de tota la família, en l'especial en aquests dies de calor.

Ingredients per al gaspatxo de síndria

-Mig quilo de síndria

-Mig quilo de tomàquets

-Un pebrot verd

-Un all

-Una ceba

-Oli d'oliva

-Sal

Gaspatxo de síndria, pas a pas

-En un bol, aboca els tomàquets rentats i tallats, la síndria, el pebrot, la ceba, un gra d'all i una mica de sal.

-S'han de batre tots els ingredients amb la batedora i si no us agrada que quedin grumolls, passa-ho pel colador xinès.

-Després, afegir un raig d'oli d'oliva.

-Serveix i decora en uns gotets.

Prem per veure més contingut per a tu