Segueix-nos a les xarxes socials:

La recepta de Karlos Arguiñano per fer una paella en 25 minuts

La recepta de Karlos Arguiñano per fer una paella en 25 minutsDdG

La paella de marisc és un dels plats més populars de la nostra gastronomia. Amb l’arribada del bon temps, ve més de gust que mai consumir-la en bona companyia.

El cuiner Karlos Arguiñano ha revelat al seu programa de televisió d’Hogarmanía una recepta fàcil i ràpida per fer-la a casa.

Ingredients (4 persones)

  • 350 g d’arròs bomba
  • 2 calamars
  • 8 musclos
  • 8 llagostins
  • 1 porro
  • 1 ceballot
  • 100 ml de salsa de tomàquet
  • 75 ml de txakolí
  • 1l de caldo per a paella
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Safrà
  • 1 llimona
  • Julivert

Preparació

En primer lloc, col·loquem una paella al foc, aboquem el Txakolí, afegim els musclos i tapem. Una vegada s’han obert, retirem les closques buides i reservem. 

Seguidament, tallem els calamars –nets– a cèrcols, i els ofeguem juntament amb els llagostins en una paella amb oli. Una vegada ofegats, també els retirem i reservem en un plat.

El següent pas serà afegir a la mateixa paella el porro i el ceballot, que prèviament haurem pelat i picat. Afegim sal al gust i ofeguem en el mateix oli que el marisc. Després afegim els brins de safrà, l’arròs, la salsa de tomàquet i el caldo; i deixem que es cuini tot durant 18 minuts.

Quan hagi passat aquest temps, apaguem el foc i col·loquem a sobre de l’arròs els musclos, calamars i llagostins que havíem reservat. Cobrim amb un drap net la paella i deixem reposar entre quatre i cinc minuts. 

Una vegada completats tots aquests passos, la paella estarà llesta per servir. Això sí, sense oblidar la llimona i les fulles de julivert per adornar i afegir el gust.  

Prem per veure més contingut per a tu