Diari de Girona

Diari de Girona

Bacallà sobre pil-pil de ceba i pebrot

Us proposem fer una recepta de bacallà sobre pil-pil de ceba i pebrot

Vots: 1/5 estrelles

4 racions
Proposta de presentació del plat | AFUEGOLENTO

Proposta de presentació del plat | AFUEGOLENTO

INGREDIENTS

  • 4 filets de bacallà sense sal
  • 600 g de cebes
  • 1 cullerada de sucre
  • 400 g de pebrot vermell
  • 300 g de pebrot verd
  • 1 fulla de llorer
  • 250 cl de fumet de peix
  • 10 ametlles crues
  • 1 cullerada d'oli
  • 1 gra d'all
  • Pebre
  • Farina
  • Oli
  • Julivert

Elaboració

  1. Per començar, escalivem els pebrots untats amb oli al grill.
  2. Els pelem i tallem a tires.
  3. Laminem les cebes i les confitem amb una mica d’oli, sal i sucre.
  4. Quan estiguin, les triturem fins a obtenir un puré fi.
  5. Ho barregem amb una mica de fumet i ho colem.
  6. Posem una mica d’oli en una cassola i sofregim una mica els pebrots.
  7. Afegim la crema de ceba, una fulla de llorer i ho deixem coure a poc a poc durant 15 minuts.
  8. Eixuguem el bacallà, l’enfarinem lleugerament i el fregim en oli ben calent.
  9. A la cassola, posem els pebrots, a sobre el bacallà.
  10. Fem una picada amb ametlles, oli, julivert i gra d’all.
  11. Ho barregem bé i ho fregim en una paella.
  12. Empolvorem amb aquesta picada per sobre el bacallà.
  13. Tapem la cassola i ho enfornem uns minuts més.

Més Receptes

Compartir l'article

stats