- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
Bacallà sobre pil-pil de ceba i pebrot
Us proposem fer una recepta de bacallà sobre pil-pil de ceba i pebrot
-
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardades
INGREDIENTS
- 4 filets de bacallà sense sal
- 600 g de cebes
- 1 cullerada de sucre
- 400 g de pebrot vermell
- 300 g de pebrot verd
- 1 fulla de llorer
- 250 cl de fumet de peix
- 10 ametlles crues
- 1 cullerada d'oli
- 1 gra d'all
- Pebre
- Farina
- Oli
- Julivert
Elaboració
- Per començar, escalivem els pebrots untats amb oli al grill.
- Els pelem i tallem a tires.
- Laminem les cebes i les confitem amb una mica d’oli, sal i sucre.
- Quan estiguin, les triturem fins a obtenir un puré fi.
- Ho barregem amb una mica de fumet i ho colem.
- Posem una mica d’oli en una cassola i sofregim una mica els pebrots.
- Afegim la crema de ceba, una fulla de llorer i ho deixem coure a poc a poc durant 15 minuts.
- Eixuguem el bacallà, l’enfarinem lleugerament i el fregim en oli ben calent.
- A la cassola, posem els pebrots, a sobre el bacallà.
- Fem una picada amb ametlles, oli, julivert i gra d’all.
- Ho barregem bé i ho fregim en una paella.
- Empolvorem amb aquesta picada per sobre el bacallà.
- Tapem la cassola i ho enfornem uns minuts més.