Diari de Girona

Diari de Girona

La recepta

Com preparar el millor mojito del món

En només uns minuts aconseguirem traslladar de Cuba a la nostra cuina el mojito original i ideal amb el qual acompanyar un pica-pica o gaudir-ne acompanyats dels nostres amics i familiars

Vots: 1/5 estrelles

Una beguda molt refrescant

Una beguda molt refrescant Shutterstock

INGREDIENTS

  • 1 llima per al suc
  • 1/2 llima per tallar a quarts
  • 70 cc de rom blanc
  • 1 culleradeta de sucre
  • Fulles de menta fresca
  • Glaçons
  • Soda

Elaboració

  1. Per començar, esprem una llima sencera per obtenir el suc i fes servir la meitat d’una altra per picar-la amb la menta.
  2. Agafa un got per posar-hi al fons la menta, el suc de llima i els trossets de la meitat de la fruita, i el sucre.
  3. Un cop a dins, cal matxucar-ho suaument perquè es desprengui el sabor i es barregin. S’ha de fer amb un morter (i amb compte!).
  4. Bolquem el rom i omplim el got amb gel picat.
  5. Aboquem el còctel amb soda al recipient i barregem amb suavitat.
  6. Decorem amb una branca de menta, una rodanxa de llima i servim amb una canyeta.
  7. Si volem un mojito sense alcohol, hem de seguir els mateixos passos, però sense afegir-hi el rom.

Més Receptes

Compartir l'article

stats