Diari de Girona

Diari de Girona

Les exquisides tallarines amb pollastre que es fan en un «pim-pam»

Joan Soler

Vots: 1/5 estrelles

Les tallarines amb pollastre | EMPORDÀ

Les tallarines amb pollastre | EMPORDÀ

INGREDIENTS

  • 1/4 Kg de tallarines
  • 1 peça d'1 Kg de pollastre
  • 200 g de pernil o cansalada
  • 1 pebrot vermell
  • 1/2 kg de tomates
  • 1 ceba
  • Un got petit de vi blanc
  • Farina
  • Sal i oli al gust

Elaboració

  1. Pels amants de les tallarines, aquesta és una recepta ideal. Per elaborar aquesta recepta, el pollastre es talla en porcions petites, que s’arrebossen en farina i es fregeixen en una cassola amb oli calent.
  2. En una paella amb un got petit d’oli se sofregeix el pernil o la cansalada amb ceba, picada molt fina, i, una vegada fregida, s’incorporen també les tomates pelades, netes i en talls, així com el pebrot una mica rostit per poder-lo pelar, sense llavors i amb la forma quadrada.
  3. Aleshores, es cuina tot a foc moderat.
  4. Al pollastre, li incorporarem un bon ruixat de vi.
  5. Tot seguit, se li afegeix la fritada de pernil o cansalada, ceba, tomata i pebrot a la paella, es rectifica de sal i es deixa coure en aquest cas a foc lent.
  6. Mentrestant, es fa la cocció de la pasta en abundant aigua bullent amb sal.
  7. Quan estigui, s’escorren bé les tallarines i si afegeix la barreja del pollastre. I ara sí, a gaudir del plat. Bon profit!

Més Receptes

Compartir l'article

stats