Pels amants de les tallarines, aquesta és una recepta ideal. Per elaborar aquesta recepta, el pollastre es talla en porcions petites, que s’arrebossen en farina i es fregeixen en una cassola amb oli calent.
En una paella amb un got petit d’oli se sofregeix el pernil o la cansalada amb ceba, picada molt fina, i, una vegada fregida, s’incorporen també les tomates pelades, netes i en talls, així com el pebrot una mica rostit per poder-lo pelar, sense llavors i amb la forma quadrada.
Aleshores, es cuina tot a foc moderat.
Al pollastre, li incorporarem un bon ruixat de vi.
Tot seguit, se li afegeix la fritada de pernil o cansalada, ceba, tomata i pebrot a la paella, es rectifica de sal i es deixa coure en aquest cas a foc lent.
Mentrestant, es fa la cocció de la pasta en abundant aigua bullent amb sal.
Quan estigui, s’escorren bé les tallarines i si afegeix la barreja del pollastre. I ara sí, a gaudir del plat. Bon profit!