- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
Les exquisides tallarines amb pollastre que es fan en un «pim-pam»
Joan Soler
-
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardades
Vots: 1/5 estrelles
INGREDIENTS
- 1/4 Kg de tallarines
- 1 peça d'1 Kg de pollastre
- 200 g de pernil o cansalada
- 1 pebrot vermell
- 1/2 kg de tomates
- 1 ceba
- Un got petit de vi blanc
- Farina
- Sal i oli al gust
Elaboració
- Pels amants de les tallarines, aquesta és una recepta ideal. Per elaborar aquesta recepta, el pollastre es talla en porcions petites, que s’arrebossen en farina i es fregeixen en una cassola amb oli calent.
- En una paella amb un got petit d’oli se sofregeix el pernil o la cansalada amb ceba, picada molt fina, i, una vegada fregida, s’incorporen també les tomates pelades, netes i en talls, així com el pebrot una mica rostit per poder-lo pelar, sense llavors i amb la forma quadrada.
- Aleshores, es cuina tot a foc moderat.
- Al pollastre, li incorporarem un bon ruixat de vi.
- Tot seguit, se li afegeix la fritada de pernil o cansalada, ceba, tomata i pebrot a la paella, es rectifica de sal i es deixa coure en aquest cas a foc lent.
- Mentrestant, es fa la cocció de la pasta en abundant aigua bullent amb sal.
- Quan estigui, s’escorren bé les tallarines i si afegeix la barreja del pollastre. I ara sí, a gaudir del plat. Bon profit!