Efe/DdeG, Madrid.

Carlos Sobera, que actualment presenta a Antena 3 el concurs ¿Quién quiere ser millonario?, ha fitxat per RTVE per "participar en diversos projectes", ha informat la cadena en un comunicat.

Aquests projectes -que, segons la nota, "s'adapten al seu perfil professional"- consistiran en "diversos projectes de la cadena, que s'aniran donant a conèixer en les properes setmanes".

Sobera, que va començar la seva carrera televisiva a la cadena autonòmica basca ETB, va fer el salt a la televisió estatal a La 2, on va presentar PC Adictos. Després va debutar a la sèrie de Tele 5 Al salir de clase, encara que no va ser fins al 1999 que va consagrar-se definitivament. Va ser gràcies al concurs de Tele 5 50x15. ¿Quieres ser millonario?, amb el qual va rebre diversos premis i es va donar a conèixer al gran públic.

El 2002 va tornar a ETB amb Date el bote, programa amb el qual ja porta sis anys en antena i un any més tard va passar a Antena 3, on presentaria una nova etapa de ¿Quién quiere ser millonario? També ha participat com a actor en diverses sèries.