La cadena televisiva Telecinco ja ha anunciat que, per al diumenge 6 de setembre, es preveu l'estrena de la nova edició d'un dels xous d'impacte amb més èxit dins el món de la televisió: Gran Hermano. Amb aquesta, el programa ja arribarà a la seva onzena edició del concurs de convivència que es desenvolupa dins de la cadena.

Per al 6 de setembre podria estar llest el primer programa especial de Gran Hermano 11, en el qual es començarien a revelar les identitats dels nous habitants de la casa, segons va informar el lloc web Vertele.com.

Fins al moment, segons la cadena televisiva, el càsting de Gran Hermano 11 segueix obert. Telecinco es converteix en la primera cadena del món a emetre onze entregues de Gran Hermano. Per aquesta nova edició, el xou d'impacte estarà més relacionat que mai amb les xarxes socials com Tuenti o Facebook. En aquesta ja s'ha creat una pàgina dedicada al programa en la qual ja s'hi han adscrit gairebé 25.000 fans. En aquest espai d'Internet, els fans de la nova edició de Gran Hermano poden fer comentaris respecte del programa. A més, els candidats al càsting per entrar a la casa poden ensenyar imatges personals i demanar que la gent els voti.