El concurs familiar Toma cero y a jugar, que emet a les set de la tarda la cadena Telecinco, comença una nova etapa avui amb la incorporació de l'actor David Venancio Muro com a presentador de l'espai que fins ara ha estat presentant el català Daniel Domenjó. El programa també modifica la quantitat d'alguns dels seus premis.

En aquesta segona fase de Toma cero y a jugar, que renova també els decorats, hi haurà un premi sorpresa en la primera ronda, dos preguntes menys en el qüestionari i la inclusió d'una llibreta "positiva" que suma 10.000 euros a la xifra acumulada pels concursants.

Es tracta del debut com a presentador de David Venancio Muro, "Roberto" a la sèrie de la mateixa cadena Escenas de matrimonio, en substitució de Daniel Domenjó, que abandona el concurs per dedicar-se a d'altres projectes, com La Guillotina, també a Telecinco, després d'haver presentat el concurs des de la seva aparició en antena el mes d'agost passat.

El programa es mou en l'actualitat entorn del 12% i el milió d'espectadors, un registre inferior a Sálvame, l'espai que el precedeix en la graella.