Divertit, vividor, pillo, positiu, ple d'energia. Feia temps que Cuatro volia fer un programa així. Sabia com havia de ser, però no qui podia fer-ho, fins que va arribar Santi Millán amb un projecte sota el braç. Es deia UAU! i estava pensat a la mesura del seu creador. El projecte, que comença avui, es va convertir així en el nou late-night de Cuatro i en el programa amb el qual la cadena torna a la franja nocturna de dilluns a dijous.

Produït per Zoopa, en col·laboració amb 7 y Acción, Santi Millán ha creat a UAU! un espai d'evasió on regnen les ganes de viure i el bon humor. A UAU! tot és possible. Ambientat a Las Vegas, el nou late night de Cuatro serà una cita diària i en directe per a tots aquells que desitgen, almenys per una estona, una vida simple, divertida i amb un toc de bogeria banyat en rock'n'roll. En general és un programa dinàmic en el qual s'interactuarà amb el públic i en el qual tant el plató com el backstage seran un bullidor d'idees i accions amb un sol límit: el bon rotllo.

Juntament amb Santi Millán, un dels rostres més populars del nostre país, estaran els artistes més originals, els més ocurrents: Especialistas Secundarios (Iñigo Espinosa, Xavier Hernáez Nane i Armand Anjaumà), tres creadors especialitzats a fer humor amb una mirada tendra i sense prejudicis. Ells s'encarregaran de l'informatiu. Susanna Bergés és una altra col·laboradora, coneguda a Catalunya per Estiu en directe, La nit en directe, el zàpping TVist i Boqueria 357. Bergés és intel·ligent, alegre i amb caràcter i abordarà cada nit els assumptes més picants. Del sexe a l'horòscop passant per la roba interior o el món de la parella.

L'equip el completen David Broncano -col·laborador a Estas no son las noticias i monologuista de Paramount Comedy- que ensenyarà la programació de televisió en horari de matinada, i oferirà els rànquings més esbojarrats; Luis Pardo, un mentalista que realitzarà un truc mortal cada setmana; Toni Moog -que va assolir la popularitat amb Manuel Fuentes i Homo Zapping- que abordarà l'actualitat del dia i servirà d'anticip del programa; i Antonio Castelo, que serà el ?guionista que dóna la cara.

Entre les seccions amb les quals comptarà UAU! hi ha l'entrevista del dia, les notícies amb Especialistas Secundarios, Sexo y más, amb Susanna Bergés. A ránking diario, La puerta teletransportadora, Los jueves, vamos de boda Santifícate, una secció que es realitza a través de Facebook i en la qual els telespectadors podran confessar els seus pitjors pecats.