La sèrie revelació d'Antena 3, Los Protegidos, arriba aquesta nit al final de la seva primera temporada. La sèrie que protagonitzen Antonio Garrido i Angie Cepeda, en la qual es mesclen elements fantàstics en el marc familiar i combina el thriller amb certes dosis de comèdia, tanca la primera temporada amb més de 3,3 milions d'espectadors de mitjana (3.326.000) i una quota de pantalla del 17,9%.

El penúltim capítol d'aquesta ficció va batre el seu rècord de temporada en quota de pantalla amb un 19,8%. Durant la temporada, Los Protegidos s'ha mantingut com a líder de la seva franja d'emissió, a més de líder del target comercial (21,5%) i familiar (26,5%).

En el capítol d'avui, Jimena no hi és, però a la família ningú se n'ha adonat. Va desaparèixer a Villa Dorita i no sabem quèli ha pogut passar. La família, però, té un problema matinal dels grossos. La foto de Sandra apareix en el diari perquè la seva mare l'està buscant. Mario i Culebra se les fan venir bé per ajudar-la a resoldre momentàniament el problema.