Tots tenen més de 70 anys i en comú les ganes de viure, una energia incombustible i la il·lusió intacta per superar nous reptes. Reclamen eufòria i junts entonen allò que deien Els Pets fa uns anys: "hi ha tantes coses a fer i em queda tan poc temps per fer-les...". Són els 20 components del nou Casal Rock, protagonistes indiscutibles a TV3 de les nits del dimarts, a partir d'avui.

L'any passat Casal Rock va revolucionar les vides de 25 avis i àvies de més de 70 anys que es van apuntar al repte de defensar un repertori de rock de veritat. Després de l'èxit de la primera temporada i de l'experiència, tant professional com humana, que va suposar el programa, Casal Rock torna amb les mateixes ganes de viure i veure un repte musical i vital. I torna amb eufòria.

Aquest any el repte era tan o més gran, ja que s'havia de tornar a trobar un grup que acceptés el repte i el visqués amb tota l'energia i l'emoció. L'equip del programa es va posar en marxa un altre cop per trobar els 20 valents d'aquest any. I al capdavant de l'aventura, com l'any passat, Marc Parrot. Durant vuit setmanes intenses de càsting, l'equip va visitar moltes localitats de Catalunya veient moltíssima gent amb ganes d'entrar a Casal Rock. D'entre tota la gent que s'hi va presentar, només 50 podien passar a la segona fase, en què s'havien d'enfrontar a la cançó d'arrencada d'aquest any: Eufòria de Mazoni. Durant quatre dies, Marc Parrot va dedicar temps a cada un dels candidats per veure com defensaven la cançó i com s'adaptaven als grans problemes de l'any passat: seguir el ritme i entendre el contratemps, elements bàsics per al rock. D'entre aquests 50 només se'n podien triar 20, que serien els integrants del Casal Rock d'aquest any. La tria va ser difícil. Però els han trobat. De Banyoles, de Sant Miquel de Campmajor, de Barcelona, de Tàrrega, de Cervera, de Gavà, d'Alella... El grup d'aquest any ha acumulat molts quilòmetres i, malgrat les gelades i nevades d'aquest hivern, els avis no han deixat de venir de lluny per seguir amb la feina. Durant cinc mesos, Can Felipa, al Poblenou de Barcelona, ha tornat a ser la sala d'assaig de Casal Rock. Allà s'ha picat pedra per preparar el repertori d'aquesta segona temporada, un repertori més complicat que el de l'any passat, en què la cançó més difícil ha estat el Give it away, dels Red Hot Chili Peppers.

Aquest any les coses han estat una mica més mogudes: han marxat de convivències fora de Barcelona per escalfar motors, han gravat videoclips, han anat a cantar amb grans estrelles del rock com El Canto del Loco o Fito y Los Fitipaldis, han rebut visites a la sala com la de Els Pets i han tocat en directe per fer rodar el repertori a llocs com la presó de Can Brians 2.