Pujaran a l'escenari per demostrar davant del gran públic que posseeixen veus prodigioses i que són capaços d'imprimir el seu segell personal a alguns dels grans èxits de la història de la música. Vint-i-nou joves d'entre 6 i 13 anys es convertiran avui en els protagonistes del primer especial de Cántame una canción, que presentarà Pilar Rubio i que Telecinco emetrà a partir de les 22 hores.

Les actuacions que protagonitzaran els participants del primer especial del nou talent show de la cadena, que interpretaran en directe versions d'un ampli repertori nacional i internacional, seran valorades per un jurat format pel presentador Jesús Vázquez; Noemí Galera, directora de càsting de Gestmusic Endemol, i els cantants David Bustamante i David Civera, que aportaran a les joves promeses musicals la seva experiència en el món de l'espectacle. A més, Bustamante i Civera abandonaran temporalment els seus llocs en el jurat per protagonitzar actuacions especials amb alguns dels participants, que també compartiran escenari amb Sergio Rivero, guanyador d'Operación Triunfo 2005, i Juan Valderrama.

A Cántame una canción no hi haurà nominacions ni expulsions: cada setmana els participants demostraran les seves qualitats per aconseguir convertir-se finalment en la millor veu del programa.