Sara Carbonero ha estat presentada entre el nou equip del canal Mediaset Premium Calcio, un dels canals de pagament de la TDT italiana que forma part de la plataforma Mediaset Premium, una de les més importants del país.

Sara Carbonero serà l'encarregada de seguir a Espanya el nou tècnic del Reial Madrid i antic entrenador de l'Inter de Milà, José Mourinho. La presentadora d'esports d'Informativos Telecinco serà l'encarregada de parlar sobre la lliga espanyola per al canal de pagament de Silvio Berlusconi. El que no se sap encara és si la periodista realitzarà els seus reportatges en castellà o en italià.

Sara Carbonero va entrar a formar part de la plantilla de La Sexta l'any 2007, on va presentar el programa d'aventures Sexto Nivel a més de seguir la selecció espanyola a l'Eurobàsquet 2007 i formar part de l'equip de Minuto y Resultado. Poc després, l'abril de 2009, la periodista va fitxar per Telecinco, on es va incorporar com a subdirectora d'esports i va passar a presentar la informació esportiva a Informativos Telecinco 15:00.

Sara Carbonero també va cobrir per a aquest canal la Copa Confederacions i aquest estiu ha format part del grup que ha viatjar a Sud-àfrica per cobrir el Mundial 2010 que finalment va guanyar Espanya.

Ha estat amb el Mundial de futbol quan Sara Carbonero, a causa de la relació amorosa que manté amb el porter de la selecció espanyola, Íker Casillas, ha passat a ser coneguda internacionalment. Tant és així que, després de la derrota d'Espanya davant de Suïssa, alguns diaris britànics com The Times, no van dubtar a "culpar" la periodista per la derrota de l'equip espanyol. Finalment, i després de guanyar la Final a Johannesburg, Sara Carbonero i Íker Casillas van protagonitzar a Telecinco un dels petons més vistos de la història de la nostra televisió.