La Comissió Nacional de la Competència (CNC) ha obert un expedent sancionador contra Mediaproducción S.L., per "possibles pràctiques restrictives de la competència, per vincular la revenda de drets de retransmissió d'esdeveniments futbolístics a la contractació dels serveis de producció i transport del senyal de partits de futbol".

La denúncia contra Mediaproducción -empresa de Mediapro que ofereix serveis de radiodifusió, d'enllaç i transmissió de senyals de televisió- va entrar el passat 29 de març a la CNC. Aquesta també recorda que la incoació de l'expedient "no prejutja" el resultat final de la investigació. A més, explica que ara s'obre un període màxim de 18 mesos per a la instrucció de l'expedient i per a la seva resolució per part del Consell de la CNC.

Per la seva part, Mediapro assenyalava ahir que no ha incorregut en cap pràctica anticompetitiva, ja que no és cert que vinculi la venda dels drets del futbol a la contractació dels seus serveis de producció i transport del senyal. Mediapro diu que "ofereix l'accés a un producte final, com és la retransmissió en directe d'un partit de futbol, com passa en les retransmissions d'esports com la Fórmula 1, o el Mundial de Motociclisme".