Mujeres Ricas torna avui, a les 22.15 hores, a la graella de laSexta. El novedós format de la cadena torna amb l'avançament de la nova temporada, en la qual s'incorpora Nathasha Romanov, que se suma al grup de dones format per Mar Segura, Olivia Valere i Mariana Nanis.

El capítol estarà dedicat a relatar com va començar tot i comptarà amb una première de la nova incorporació, Nathasha Romanov, una atractiva dona d'origen rus que viu en una luxosa urbanització a Marbella i que vol ser cantant.

En aquesta nova temporada, el programa assistirà a festes úniques, viatges de plaer a glamuroses ciutats europees, tractaments en clíniques de bellesa només per a privilegiats, i esdeveniments d'accés restringit. Una llarga llista de rutines les entranyes de les quals molt pocs coneixen de prop.

D'origen rus, Natasha Romanov porta més d'una dècada gaudint de la sumptuositat de Marbella des de la seva colossal mansió a la part alta de la ciutat. Amant de la vida i de les sensacions fortes, comparteix la seva acomodada vida amb els seus dos fills i, quan està de visita, amb la seva germana, una bella celebrity a Rússia que adora tenyir el pèl de colors al gos de Natasha.