Les sèries són avui dia el gènere televisiu que té més seguidors a causa fonamentalment de la qualitat de les seves produccions. En els darrers anys, grans directors, escriptors, actors, actrius i guionistes del món del cinema i de la literatura han anat posant el seu talent al servei d'aquest tipus d'entreteniment televisiu, cosa que ha suposat un increment de la indústria en inversions i creativitat i ha convertit les sèries en un referent de la qualitat.

Per aquest motiu Digital +, que reuneix en els seus canals un ampli catàleg amb més de 275 sèries diferents a la setmana, posa en marxa el II Festival de sèries. Un certamen, que després de l'èxit de la passada edició, avui obre les portes a la segona edició a Madrid (21 al 24 d'octubre).

Avui, a les 18 hores, el Círculo de Bellas Artes de Madrid serà testimoni de l'homenatge que el II Festival de sèries ha preparat a la famosa sèrie Perdidos. De la mà de Fox els assistents gaudiran de la presència de Nestor Carbonell, l'actor que ha donat vida a Richard Alpert al llarg de les sis temporades d'aquesta producció, i Jack Bender, productor executiu i director de la majoria d'episodis de la sèrie. La sessió monogràfica comptarà a més amb visionat de material inèdit de Perdidos. Després d'aquesta esperada trobada es donarà pas a l'obertura oficial del festival, a càrrec d'Álex Martínez Roig, director general de Digital +, i l'actor José Coronado.

Al llarg dels quatre dies que dura l'esdeveniment, els assistents podran gaudir de tallers (dedicats a desvetllar quines són les apostes dels canals aquesta temporada, el secret de l'èxit de les sèries d'animació adulta o les claus de la producció original nacional i internacional), estrenes de sèries i diferents activitats relacionades amb el món de les sèries.