Els crits, plors i baralles dels fills de nou matrimonis s'apoderaran de Cuatro a partir del 29 d'octubre, quan s'inicia la sisena temporada de Supernanny, l'espai conduït Rocío Ramos-Paúl, que centrarà la seva atenció en les famílies amb problemes de temps per educar els seus fills.

"Hem inclòs tot el que pot afectar l'educació dels nens, com pot ser el tema de les mares treballadores o parelles gairebé adolescents, que no saben com resoldre certs problemes", va revelar la psicòloga Ramos-Paúl. Algunes de les històries tindran a veure amb un matrimoni en què el pare i la mare tenen càrrecs de responsabilitat en les seves respectives empreses i això els impedeix disposar del temps necessari per educar els seus fills. Un altre cas serà el d'un home que s'ha de fer càrrec del seu fill a causa dels rols de treball de la seva dona, cosa que reflecteix la "responsabilitat compartida" que hi ha a cada família per educar els nens.

A diferència de les cinc temporades anteriors, en aquesta ocasió Supernanny mostrarà els problemes que viuen les famílies "amb nens d'edats més avançades", cosa que ha suposat un repte per a la psicòloga, ja que s'ha trobat amb nens que ja manegen el llenguatge o que tenen hàbits amb cert arrelament.