Els estudis Warner Bros han anunciat, a través d'un comunicat de premsa, l'acomiadament immediat de Charlie Sheen com a protagonista de l'exitosa sèrie de televisió Dos hombres y medio, l'última temporada de la qual ja va ser ajornada a causa dels problemes de l'actor amb l'alcohol i les drogues. "Després de donar-hi moltes voltes, Warner Bros Television ha decidit posar fi a l'aparició de Charlie Sheen a la sèrie Dos hombres y medio de manera immediata", sosté el comunicat de la productora de la sèrie.

Ara, ha sortit a la llum una carta que els productors de la sèrie de la CBS han escrit a l'advocat de l'actor detallant, en un total d'onze pàgines, les raons per les quals han decidit prescindir dels serveis laborals de Sheen. De fet, en el text retraten l'actor com un ésser auto?destructiu, un addicte malalt que s'està deteriorant mentalment i físicament mentre menysprea aquells que l'intenten ajudar.

A més, s'atreveixen a aconsellar totes aquelles persones properes a l'artista que haurien de "centrar totes les seves energies en allò que fins avui ningú ha aconseguit: donar a l'actor el tractament sostingut, rigorós i efectiu que necessita urgentment". I és que els productors apunten al fet que "ell no és conscient que té un problema i continuarà comportant-se així, de manera destructiva".

La carta que John Spiegel, conseller de Warner Bros Television, va enviar a Marty Singer, advocat de Sheen, comença així: "Permeti'ns exposar les raons òbvies: El seu client ha estat involucrat en comportaments perillosament autodestructius". Singer, no va trigar a contestar la carta assegurant que està farcida d'"absurdes i ridícules" represàlies contra l'actor per atrevir-se a criticar Chuck Lorre, una figura molt poderosa en la CBS, el cocreador de la sèrie. "Això no és més que un acte de prepotència per part de Lorre" acaba dient el lletrat.