La Sexta emetrà en alta definició el proper Mundial de Fórmula 1, que començarà el proper dia 27, després que se suspengués el gran Premi de Bahrain, previst pel cap de setmana passat, per les revoltes democràtiques al Pròxim Orient. Així, segons van explicar els responsables de la televisió, la producció i emissió del senyal en alta definició es traduirà en una major qualitat i nitidesa de la imatge.

"Es tracta d'una estrena mundial. La Fórmula 1 mai s'ha vist així, i considerem que és un esport molt agraït per veure'l en HD i per això hi hem apostat", va explicar aquesta setmana César González Antón, director dels informatius i esports de La Sexta.

Durant els dinou caps de setmana que dura el campionat, la cadena oferirà una cobertura especial des de dissabte al matí, amb els entrenaments lliures, i continuarà amb la classificació per a l'ordre de sortida del dia següent. Tot i això, els entrenaments dels divendres es podran seguir des de la pàgina web de la cadena, també.

El diumenge serà el dia dels grans premis i les retransmissions continuaran estant liderades pel periodista Antonio Lobato. A més de la cursa, que començarà dues hores abans amb un programa previ d'entrevistes, reportatges i tot el que passi al pit-lane.

Lobato estarà acompanyat en cabina per Marc Gené, el pilot provador de l'equip Ferrari, i per Jacobo Vega, que seguirà les curses a peu de pista. Nira Juanco continuarà fent les entrevistes i recollint les reaccions dels protagonistes arran d'asfalt.