Antena 3 ha començat la gravació de Los Quién, una nova comèdia de situació en la qual els actors Javier Càmera i María Pujalte representen la primera parella espanyola que es va acollir a la llei del divorci l'any 1981.

La ficció, que realitza Producciones Aparte per a la cadena, està dirigida per Nacho García Velilla (Que se mueran los feos, Fuera de carta) i compta també en el seu elenc amb Julián López, Fernando Gil, Cristina Alcázar i Kiti Mánver, entre d'altres. Los Quién, que es grava amb públic en directe i durarà uns cinquanta minuts per capítol, narra el dia a dia de la primera parella espanyola que es va acollir a la llei del divorci, la primera que va trencar oficialment el seu matrimoni en l'Espanya de 1981.

La sèrie parla de conflictes avui en dia universals, que es van repetint a través del temps, però tractats amb la ironia, l'humor àcid i la perspectiva que donen els trenta anys que han passat des de llavors. Un sopar d'una família conservadora de la societat espanyola de ?l'any 1981 acabarà com el rosari de l'Aurora o, en aquest cas, com el rosari de Julia, que és com es diu la mare gran de la família.

Julia presenciarà com la seva filla gran anuncia, sorprenentment, que es vol acollir a la recentment aprovada llei del divorci i com el seu fill petit decideix abandonar els estudis al Seminari. El punt de partida argumental marcarà un abans i un després en el futur de la família i del seu entorn. El que semblava una família exemplar de l'època patirà un gir radical. I és que, quan Gustavo Peña i Susana Zunzunegui van decidir presentar la seva demanda de divorci en el Jutjat de Primera Instància número 3 de Madrid, no eren conscients del que els venia a sobre: part de la família els va deixar de parlar, van deixar de convidar-los a noces, batejos i comunions i van haver d'ocultar-ho durant un temps per no ser assenyalats amb el dit en una societat encara massa conservadora.