El poeta Enric Casasses serà el convidat del programa del 33 L'hora del lector, on, a partir de les 20.45, conversarà amb el director i presentador, Emili Manzano, i amb l'assagista Jordi Cornudella. La seva intervenció se centrarà en les seves dues obres més recents, Bes Nagana (publicat per Edicions de 1984) i Las buenas compañías, que seran l'objecte principal de la conversa. En ella també hi participaran el músic Benet Casablancas i el col·laborador Víctor-M. Amela. Aprofitant la seva presència al programa, a més, Casasses recitarà algun dels seus poemes.

El poeta es va criar a cavall de Barcelona i de l'Escala, d'on prové la seva mare; els seus primers llibres daten de principis dels 70 (la seva primera obra, La bragueta encallada, data de 1973), i amb el temps ha anat assolint un important reconeixement dins el panorama poètic català, gràcies a una poesia molt sonora, que juga amb els fonemes a voluntat. Dos premis van impulsar la seva obra: el Crítica Serra d'Or de 1991 per La cosa aquella, i el de la Crítica de Poesia Catalana l'any 1993 per No hi érem. La seva transgressora obra s'ha vist complementada per espectaculars recitals, que contribueixen a la vivència de la poesia fora dels llibres.

A la resta de L'hora del lector s'hi podrà veure un reportatge, centrat en una entrevista que Marina Espasa i Enric Juste faran a l'escriptor Julià Guillamon, amb motiu de la publicació de la seva novel·la La moràvia. El programa acabarà amb una animació realitzada per Enric Juste, amb il·lustracions tretes dels còmics Barcelona TM, Qui té por, el Macanudo de Liniers, i El eternauta.