Mentre prenen força els rumors que anuncien el final de la sèrie, que podria finalitzar el 2013, apareix un nou personatge a Mujeres desesperadas, de la qual s'està emetent la setena temporada. Tot i que el cor de Bree Van de Kamp ha quedat tocat després de la ruptura amb Keith, sembla que a la pèl-roja no li faltaran admiradors.

L'actor anglès Jonathan Cake serà el pròxim pretendent de la mestressa de casa a la qual dóna vida Marcia Cross. Pròximament, es ficarà a la pell d'Aaron, un atractiu i intel·ligent detectiu que apareixerà al barri de Wisteria Lane per investigar una nova intriga i que, un cop allà, caurà rendit als peus de Bree.

Segons que ha informat TV Line, Jonathan Cake ha signat un contracte per aparèixer en els quatre últims capítols de l'última temporada de Mujeres desesperadas encara que s'espera que continuï si la sèrie torna a rodar més capítols de cara a una nova temporada.

"Les actrius estan encara negociant els seus contractes i sent optimistes esperem poder gravar una vuitena temporada. Hem demanat a la cadena ABC que firmi l'acord com més aviat millor perquè no volem que Mujeres desesperadas passi de moda per qüestions burocràtiques", va afirmar Marc Cherry, el seu creador.

No obstant això, i malgrat les noves incorporacions en el repartiment, els rumors que aviat es planeja donar fi a la sèrie han crescut més que mai. "Nou anys de programa són suficients i que tothom estarà content amb aquesta decisió", va destacar Cherry, que confia a acabar-la l'any 2013, després de nou temporades.