diaridegirona.cat continua ampliant la cobertura informativa en relació amb els comicis que se celebren avui amb l'especial Eleccions Generals 2011, una secció amb la qual els lectors podran seguir en directe l'última hora de tot el que passi en el transcurs de la jornada electoral d'avui.

Des de primera hora del matí i fins que finalitzi la jornada, els internautes podran conèixer, a través de notícies, fotos i vídeos informatius, tots aquells esdeveniments rellevants que es produeixin en els col·legis electorals, així com les primeres reaccions i dades estadístiques que es vagin donant a conèixer. A partir del tancament de les urnes i una vegada comenci l'escrutini, els lectors de diaridegirona.cat podran seguir minut a minut els resultats de les eleccions generals 2011 en temps real tant al Congrés com al Senat, per comunitat autònoma i província, així com tots els municipis.

Igualment s'inclouran gràfics i dades comparatives amb els resultats obtinguts en les passades eleccions de 2008, per tal que els lectors puguin contrastar-los fàcilment amb els que surtin avui, tot dibuixant el nou mapa.

El desplegament de la SER

La Cadena SER emetrà avui un programa de més 4 hores de durada en motiu de les Eleccions Generals. Carles Francino conduirà l'especial eleccions que començarà a les 8 del vespre i que cedirà un espai important a la informació local i catalana, amb connexions contínues amb les capçaleres autonòmiques, aquest any en format multicàmera. Amb 9 càmeres a les emissores de Barcelona, Ràdio Club Tenerife, Sevilla, Toledo, València, Valladolid, Saragossa, Bilbao i Santiago de Compostel·la, 6 càmeres a les seus del Partit Popular, del PSOE, d'IU, i d'UPyD, i una connexió directa amb la Central de Dades.

El programa especial comptarà també amb la col·laboració d'Esther Bazan, qui acompanyarà Francino des de les 8 del vespre per aportar enquestes primer i dades d'escrutini des del moment en què el Ministeri ofereixi les primeres dades.