El debut d'estrelles com Dustin Hoffman, retorns com el de Nick Nolte i Sam Neill, una revisió del mite de la presó d'Alcatraz i grans apostes nacionals d'època (Isabel), misteri (Luna) i aventures (La huida) destacaran aquest 2012 que acaba de començar entre les estrenes de sèries de televisió.

Hoffman i Nolte protagonitzen una de les grans produccions de l'any, Luck, que Canal + estrenarà el proper 20 de febrer. Una altra estrella de Hollywood que torna a la tele és Madeleine Stowe (El último mohicano), protagonista al costat d'Emily Van Camp (Cinc germans) de Revenge, una història de venjança personal ambientada al luxós Hamptons de Nova York, i que Fox estrena l'11 de gener.

Mentrestant, a les pantalles nacionals hauran arribat apostes de gran calibre, com Isabel, l'estrena de la qual està prevista per a l'última setmana de gener a TVE; Michelle Jenner dóna vida a Isabel I de Castella, coneguda com la Catòlica (1451-1504) des de la seva infantesa fins a la seva coronació amb 23 anys i el seu enllaç matrimonial amb Fernando II d'Aragó (Rodolfo Sancho).

En la línia de recrear altres èpoques, Antena 3 comptarà amb Toledo, que retrata l'època d'Alfons X El Savi (Juan Diego) a la ciutat de les tres cultures, amb un repartiment que inclou també Maxi Iglesias, Álex Angulo, Eduard Farelo i Patricia Vico. A més, la cadena de Planeta provarà sort en el gènere fantàstic amb Luna, el misterio de Calenda, amb Belén Rueda, Fran Perea i Olivia Molina enfrontats a un ambient rural poblat d'homes llop.

Telecinco apostarà fort pel gènere d'aventures amb La huida, en la qual María Valverde i Aitor Luna interpreten una parella d'enamorats que lluitarà per sortir d'una presó de màxima seguretat situada en una antiga plataforma enmig de l'oceà. La cadena de Mediaset també estrenarà El don de Alba, versió de la nord-americana Entre fantasmas amb Patricia Montero (BuenAgente).