Ànima, magazín cultural del 33, presentat i dirigit per Toni Puntí, rep a plató aquest dilluns l'actor Mingo Ràfols, un dels intèrprets del musical La vampira del Raval, que narra la terrorífica història verídica d'Enriqueta Martí, una dona que a principis del segle XX segrestava nens al barri barceloní i feia ungüents i productes medicinals a partir dels seus greixos, sang i moll dels ossos.

També passarà pel programa l'escriptor Javier Pérez Andújar, autor d'un dels llibres de la temporada, Paseos con mi madre.

El programa ha entrevistat l'actriu Laia Marull, protagonista d'Hedda Gabler, un dels muntatges destacats de la temporada del Teatre Lliure, i també de la pel·lícula Las olas, d'Alberto Morais, que narra la història d'un octogenari que fa un viatge al passat després de la mort de la seva esposa.

En l'àmbit cinematogràfic, Ànima s'apropa a la figura de David Fincher, un dels directors amb més projecció els últims anys.

Fincher ha dirigit, entre d'altres films, joies del cinema contemporani com Zodiac, SevenLa red social i és el responsable del remake nord-americà d'Els homes que no estimaven les dones, basat en el famós best-seller literari de Stieg Larsson, que va arribar a les pantalles catalanes divendres passat.

La reportera Júlia Bertran presenta una de les joves i més innovadores companyies de dansa contemporània, La Veronal, a punt d'estrenar el nou espectacle, Islàndia.

I el retrat de l'ànima d'aquesta setmana és el del músic de jazz Biel Ballester.