La maduresa obligada de les mares adolescents, la infància dels nens que treballen com actors o la rutina diària de la Policia Local de Sevilla són només algunes de les situacions que viurà la periodista Samanta Villar en la quarta temporada del programa Conexión Samanta que s'estrena aquest dilluns a les 00.15h.

Com en les anteriors edicions, la periodista en cada entrega compartirà amb els protagonistes els instants previs als moments més importants de les seves vides en una visió completa i intimista.

En el primer reportatge, Urgencias, Samanta Villar acompanya en vàries jornades de 24 hores de guàrdia, els professionals de l'Hospital Santa Lucía i la Unitat Mòbil d'Emergències de Cartagena. La reportera serà testimoni de l'apunyalament d'un jove, de l'infart d'un home o del naixement d'un nadó, moments intensos i emotius que poden marcar la vida d'un ésser humà i de qui l'envolta.

En pròximes entregues, el programa abordarà altres universos com el luxe i el glamur que rodeja els concursos canins o la problemàtica que viu un barri condicionat per l'existència d'una narcosala.

En la seva tercera temporada

Conexión Samanta va ser un dels programes més vistos en les cadenes comercials, amb una mitjana de 848.000 espectadors i un 9'2% de "share".