Antena 3 ja té el que serà el seu porquet mitjà en l'adaptació del conte dels tres porquets. El presentador Arturo Valls tornarà a la seva faceta d'actor amb Cuentos del siglo XXI, adaptació moderna per a la televisió de relats clàssics que la cadena de Planeta prepara amb Eyeworks Cuatro Cabezas. La Caputxeta vermella, Blancaneus, La VentafocsEls tres porquets, entre altres, arribaran així a Antena 3 en forma de suspens en una ficció per a adults que respectarà el títol original d'uns relats que seran narrats al seu torn per una veu en off.

D'aquesta manera, el conductor del reeixit concurs ¡Ahora caigo!, tornarà al món de la interpretació per posar-se en la pell de Nano, el porquet mitjà del conegut conte popular, tal com va avançar ahir Fórmula TV. El portal especialitzat va avançar també que aquest relat de l'adaptació Cuentos del siglo XXI comença amb l'atracament a una joieria, perpetrat per tres homes amb màscares de porc, que surt malament i que deixa una inesperada víctima mortal. A partir d'aquí la trama es desenvolupa quan el llop modern, marit de la dona assassinada, persegueix sense treva els tres porquets, inclòs Nano, que veurà com destrueixen la seva casa després d'haver-se deixat influir pel seu germà menor i haver-la deixat a mig fer.

No obstant això, el primer relat popular de la producció Cuentos del siglo XXI, que constarà d'una sèrie setmanal amb capítols d'una hora i que encara no s'ha concretat cap data exacta per a la seva estrena, serà el de la Caputxeta vermella, personatge que encarnarà la jove intèrpret Laia Costa, acompanyada per Lola Cordón (l'àvia) i Adolfo Fernández (el llop).