La programació de Canal + es bolca amb el cinema durant aquesta setmana per preparar la retransmissió de la 84 edició dels Oscar de Hollywood, que emetrà en exclusiva la matinada del diumenge 26. L'espanyol Alberto Iglesias, que acaba de rebre el seu desè premi Goya i és candidat a l'Oscar per la banda sonora d'El topo, serà entrevistat avui per Iñaki Gabilondo.

Una altra nominada espanyola és la pel·lícula d'animació Chico & Rita, que s'estrenarà el dia de la gala i a continuació de la qual s'emetrà el programa De Par en Par, que estarà dedicat a Fernando Trueba i a Javier Mariscal, responsables del film. Cintes guardonades en l'anterior edició com Toy Story 3Cisne negro també s'emetran aquests dies. A Canal + Dcine, la programació especial del dia de la cerimònia consistirà en una jornada dedicada a altres pel·lícules que han rebut aquest prestigiós guardó, entre elles, No es país para viejos, Gladiator i Carros de fuego.

Dues hores abans que Billy Crystal surti a l'escenari, l'actriu Manuela Velasco presentarà a Canal + La noche de los Oscar, en la qual participaran col·laboradors especialitzats al món del cinema com Paco Fox o David Martos, i en el de la moda, com l'editora d'El País Eugenia de la Torriente. Així mateix, Velasco realitzarà connexions en directe amb Cristina Teva i Gui de Mulder, que estaran a la catifa vermella fins que comenci la cerimònia, prevista a les 02,30 (hora espanyola). Per aquesta edició, la cadena apostarà fort per les xarxes socials, especialment a Facebook i Twitter, perquè els espectadors puguin dir-hi la seva.