Sense ficció, la franja que TV3 dedica al documental, presenta aquesta nit, a les 21.50 h, Pepe & Rubianes. Un grup d'amics que el van conèixer bé, i que s'autodenominen "les vídues de Rubianes", es troben per sopar i recordar en Pepe. Dirigeix Manel Huerga. I a continuació, a les 23.40, s'emetrà una de les seves obres més reeixides, Rubianes solamente.

A Broadway Danny Rose, de Woody Allen, un grup d'amics del món de l'espectacle rememoren, al voltant d'una taula, la vida i miracles d'un company de professió ja desaparegut. Aquest és també el punt de partida del documental sobre Pepe Rubianes: el 12 de gener del 2010, en un pis del passeig de Gràcia, "les vídues de Rubianes" es troben (com acostumen a fer de tant en tant) per sopar i recordar com era en Pepe, la seva insòlita personalitat, els bons (i mals) moments compartits, les anècdotes, els trets que defineixen més bé el còmic més polèmic i inclassificable d'aquest país.

Joan Lluís Bozzo, Pep Molina, Joan Gràcia, Carles Flavià, Manel Pousa "el pare Manel", Joan Manuel Serrat, Lucila Aguilera (amb qui va estar casat set anys), María Rosales (amb qui va tenir una relació sentimental i professional) i Toni Coll (el seu mànager) parlen amb humor i també amb nostàlgia dels seus inicis en el món del teatre, de les seves provocacions o de la manera com va afrontar la malaltia. Una trobada per parlar de com va ser que el Pepe trobés en el monòleg el seu vehicle perfecte, i de com era capaç d'incorporar les seves experiències als seus espectacles. Un banquet on la visió de Rubianes sobre la religió, el pecat, el sexe i la parella es combina amb la seva visió del treball, de la pedanteria cultural, dels diners o de l'amistat. Un retrat polièdric, divertit, informal i emotiu de Rubianes, amb imatges dels seus espectacles, entrevistes, viatges...