Adela Úcar provarà sort amb el bingo, el pòquer, la ruleta i les apostes en les carreres de cavalls. Què se sent en apostar? Què pot suposar guanyar o perdre una partida? Què passa si jugues cada dia? La periodista ha buscat resposta a aquesta i moltes altres preguntes relacionades amb el món del joc i les apostes en el nou lliurament de 21 días que Cuatro emetrà aquesta nit, a partir de les 00.00 hores.

Úcar ha viscut 21 dies en la pell d'un jugador per conèixer les sensacions i els perills associats al joc i aprendre a apostar i a enfrontar-se cara a cara amb la victòria o la derrota en companyia de persones habituals d'aquest món. Abans de començar a jugar, acudeix a la consulta de la psicòloga Susana Jiménez per saber què li pot suposar jugar sense límit durant 21 dies. Segons afirma Susana, "és una experiència que no és innòcua. Té un risc perquè el joc pot ser un entreteniment, però també es pot convertir en una conducta potencialment addictiva", adverteix.

Adrián García és xef del conegut restaurant Viridiana de Madrid. Amant de la cuina i la literatura, té una altra gran passió: les carreres de cavalls. "Per la cuina visc i pels cavalls moro", afirma. Mentre elabora exquisits plats segueix per televisió les carreres de cavalls de qualsevol hipòdrom del món i fa les seves apostes per telèfon. Per a Adrián, el millor del joc és gaudir d'aquest moment incert i decisiu on tot pot ocórrer i on es creuen els sentiments d'èxit i fracàs. També coneixerem alguns dels professionals més importants del món del pòquer, entre ells, Paquita. Més coneguda com a "Perla Negra", aquesta mallorquina de 34 anys acudeix al casino gairebé diàriament. El seu físic imponent i la seva forta personalitat fan que pocs rivals se li resisteixin, però ha estat la disciplina el que li ha fet ser una mestra de la baralla. Ens explicarà alguns dels principals secrets d'un món molt peculiar.