Paula Vázquez, presentadora d'El Número Uno, ha definit el concurs com "una bomba" que explotarà aquesta nit quan Antena 3 estreni aquest programa "familiar" que dóna l'oportunitat de saltar a la fama cantants desconeguts i amb talent de tot l'Estat.

Amb un jurat professional format per Miguel Bosé, Ana Torroja, Sergio Dalma, David Bustamante i Natalia Jiménez, El Número Uno és "una festa" dedicada a la música i al talent que hi ha a Espanya, va explicar la presentadora.

El nou talent show d'Antena 3 constarà de tretze entregues, de les quals l'únic que no s'emetrà en directe serà el primer, és a dir, el d'aquesta nit.

Fent gala del seu bon sentit de l'humor, Paula Vázquez recalca que no cantarà ni als corus del programa, ni tampoc intervindrà en l'opinió del jurat. En canvi, espera que el jurat canti, a més de contribuir a l'elecció del finalista del concurs, que guanyarà un premi de 100.000 euros.

"El Número Uno és una plataforma que farà visibles cantants que ja ho són i saben cantar" i a més, al programa es mostraran valors tan importants com "la capacitat d'esforç, treball i sacrifici" dels participants, assenyala Carlos Fernández, director de Contingut d'Antena 3.

"El programa sorprendrà no ja per la quantitat de talent dels concursants sinó pel tipus de talent i la varietat de personalitats i estils", explicava Ana Torroja en roda de premsa.

Des d'una nena de 13 anys a un cantant de 73, tots els concursants "tenen talent i diversitat d'estils, veus i timbres", explica Miguel Bosé.

A més, "els concursants són gent amb una història personal impressionant", va indicar Paula Vázquez, i "els ha faltat l'oportunitat i també creure en què poden fer", afegeix Torroja.