El Mundial de Motociclisme 2012 arrenca aquest cap de setmana a Mediaset España amb l'emissió avui dissabte (12.30 hores) a Telecinco de l'especial Moto GP 2012: el año del cambio, dedicat als primers test de pretemporada a València. Keko Ochoa, Denis Noyes, Chércoles i Ángel Nieto s'uneixen a l'equip, igual que Marco Rocha (Informativos Telecinco) i Lara Álvarez (Noticias Cuatro), per donar la màxima cobertura del Mundial. Tot sota la direcció de J.J. Santos, sotsdirector d'Informatius de Mediaset España per a l'àrea d'esports. Les carreres de classificació s'estrenen avui des de Qatar, a Telecinco (16 h a 21 h), i demà diumenge, també per la cadena "mare" de Mediaset, les carreres de les tres categories (MotoGP, Moto 2 i Moto 3), amb els previs i els "posts", de 16 h a 22.15 h.

Keko Ochoa, "veu" de les Superbike a Telecinco i La Siete en temporades anteriors, serà l'encarregat de la narració de les carreres, que comptarà amb l'anàlisi tècnic i els comentaris del periodista nord-americà Dennis Noyes, amb més de 37 anys d'experiència al món del motociclisme, i Mela Chércoles, periodista especialitzat en el món del motor del diari As. A més, les retransmissions comptaran amb dos reporters desplaçats als circuits: Marco Rocha i Lara Álvarez. Finalment, Ángel Nieto, 13 vegades campió del món de motociclisme, protagonitzarà una sèrie de col·laboracions especials en cada gran premi.

Amb tot plegat, Mediaset España oferirà, principalment a través de Telecinco, una completa cobertura cada gran premi, que inclourà la retransmissió en directe de la doble sessió d'entrenaments lliures que tindran lloc els divendres; els entrenaments lliures del matí i la sessió de classificació de migdia els dissabtes, i les carreres corresponents a les tres categories del Mundial: MotoGP, en la qual s'incorporaran novament les motos de 1.000 cc., Moto 2 i Moto 3, categoria que substitueix l'extinta categoria de 125 cc.