Després d'una llarga temporada allunyat de la televisió, el periodista Xavier Sardà torna amb Usted perdone, un programa d'entrevistes que Antena 3 estrena avui diumenge amb el cantautor Joan Manuel Serrat com a convidat. Al primer programa de Usted perdone, els cantants Ana Belén, Víctor Manuel i Joaquín Sabina xerraran de manera distesa amb Serrat, qui recordarà fins i tot el seu pas per l'escola. El cantant David Bustamente, l'exjugador del Reial Madrid José María Gutiérrez Guti, l'actriu i model Elsa Pataki, l'intèrpret de moda Mario Casas i el seleccionador de l'equip nacional de futbol d'Espanya, Vicente del Bosque, completen la llista de convidats de Usted perdone.

Produït per Zeta Audiovisual per a la cadena de Planeta, el programa consta de sis entregues, en les quals Xavier Sardà, germà de l'actriu Rosa Maria Sardà i que va dirigir durant molts anys el popular late night de Telecinco Crónicas Marcianas, conversarà, cada setmana, amb cadascun d'aquests convidats sobre les seves vides personals i professionals així com sobre els esdeveniments i llocs que els han marcat.

Al primer programa el protagonista serà Joan Manuel Serrat, qui es veurà sorprès pels records dels seus primers anys de la seva etapa escolar. Recorrerà el pati del col·legi, les seves aules i repassarà les seves notes. També es retrobarà amb antics professors i de la mà de Sarda tornarà al confessionari de la capella del col·legi.

La ciutat de Barcelona serà el marc incomparable per recórrer record a record la vida d'aquest treballador incansable en el món de la música al qual també li agrada barrejar-se amb la gent i comprar al mercat de tota la vida.