Els fundadors de Gestmusic-Endemol i autors de desenes d'èxits televisius en les últimes dècades com els talent showOperación Triunfo, ¡Mira quién Baila! o el late nightCrónicas Marcianas tornen després d'un any sabàtic amb una nova productora dedicada a la creació de formats.

Segons una exclusiva publicada pel portal Vertele.com Toni Cruz i Josep Maria Mainat comencen nova etapa televisiva amb la creació de Reset TV, la seva nova productora que tindrà oficines a Barcelona, Londres i Miami. Tots dos són parella professional des que el primer, nascut a Girona, es va instal·lar a Canet de Mar, residència dels germans Mainat (Josep Maria i Joan Ramon). Els dos excomponents del grup La Trinca, al costat de Miquel Ángel Pasqual, tornen per seguir oferint productes televisius que, com en la seva anterior etapa amb Gestmusic-Endemol, acabin per donar la volta al món amb adaptacions en molts idiomes diversos.

Ambdós feia un any que estaven lluny de la producció televisiva, des que es van agafar un temps per descansar i dedicar-se a nous projectes. Reset TV començarà la seva activitat abans d'aquest estiu.