Els cantants David Bisbal, Melendi, Rosario Flores i Malú triaran els concursants que participaran al programa La Voz, als quals entrenaran una vegada que entrin al programa que prepara Telecinco i que presentarà Jesús Vázquez. Aquests quatre artistes s'encarregaran "de seleccionar en audicions a cegues entre un grup de concursants de totes les edatsa aquells que destaquen per la seva qualitat vocal, sense que la imatge o personalitat dels candidats influeixi en la seva decisió", va informar ahir en un comunicat Mediaset España.

D'altra banda, segons va anunciar ahir la cadena, el concurs presentarà una altra novetat: una aplicació per a Internet que permetrà als usuaris gravar les seves pròpies audicions i puntuar les qualitats vocals de les persones que pengin les seves proves. Es tracta de La Voz. Audiciones una aplicació que ja està activada a Telecinco.es i en la qual els usuaris comptaran amb 30 segons per exhibir el seu talent vocal. Per gravar únicament serà necessari estar registrat a la mateixa web i disposar d'una webcam i un micròfon.

La Voz. Audiciones (www.telecinco.es/lavoz/audiciones) aposta per donar l'oportunitat de tenir un minut de glòria a gent anònima que, en aquesta aplicació vinculada a la futura edició espanyola del programa The Voice. La web habilitada per Telecinco permet preparar l'enregistrament i registrar-lo, per la qual cosa es compta amb una guia audiovisual gravada pel presentador Jesús Vázquez. El públic podrà escoltar i valorar l'audició de l'1 al 10 i, a més, compartir-la amb els seus amics i seguidors a través de les principals xarxes socials. Malgrat tot, encara no s'ha ?donat a conèixer una data concreta per a l'estrena del nou talent show.