Aguditzar l'enginy, mantenir la calma i elegir el moment adequat per intervenir constitueix el particular modus operandi dels membres d'una unitat d'elit de la policia australiana, l'Equip de Resposta Tàctica, i protagonistes de Rush, nova ficció policial que Cuatro estrena a quarts d'11, ampliant a l'oferta de ficció matinal de la cadena en la qual figura Alerta Cobra.

Inspirada en la tasca de l'Equip de Resposta d'Incidents Crítics, una secció de la policia de Victòria, el drama policial aborda les vicissituds professionals i inquietuds personals dels oficials d'aquest prestigiós equip.

Les arriscades operacions policials, la intriga i la trepidant acció de les seves trames han convertit a Rush, rodada a Melbourne, en una de les sèries més populars de la televisió australiana.

De fet, aquesta ficció ha estat distingida amb l'AFI Award a la Millor Sèrie Dramàtica de Televisió i el ADG Award a la Millor Direcció de Sèrie Dramàtica en 2010.

Uns policies especials

No són uns policies qualsevol: són els millors. Elegits expressament per la seva gran destresa i la seva extraordinària condició física i mental, els efectius de l'Equip de Resposta Tàctica TR conformen una de les unitats més prestigioses de la policia australiana.

Especialment entrenats, equipats amb la tecnologia més sofisticada i dotats d'ampli coneixement armamentístic, els membres de la unitat estan distribuïts en dos equips: el TR01, encapçalat per Lawson (Rodger Corser), Stella (Nicole da Silva) i Michael (Ashley Zuckerman); i el TR02, amb Josh (Callen Mulvey), Grace (Claire van der Boom) i Dom (Josef Ber); com principals integrants.

Capaços d'arribar a qualsevol racó de la ciutat en menys de 10 minuts, els oficials de policia analitzen cada crisi des d'una perspectiva panoràmica, habilitat que els permet solucionar amb èxit lincidents com desactivar una bomba.