El canal Super3, en col·laboració amb el CESICAT, estrena avui el projecte multiplataforma Supercrac d'internet, que donarà consells als súpers per fer servir Internet de manera segura. La campanya, que durarà set setmanes, constarà de gags televisius i del nou joc d'internet LaberinTIC.

Supercrac d'internet és un projecte de col·laboració del canal Super3 i el CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya) sobre el comportament dels menors a la xarxa i va destinada tant a la pròpia mainada com als pares que els hauran d'educar. La població infantil catalana s'està incorporant ràpidament a l'ús d'internet i, per fer-ho de manera adequada, cal conèixer les possibilitats, els bons usos, les limitacions i també els perills de la xarxa.

Aquesta campanya se centra en els consells bàsics per a una navegació segura i de qualitat i abasta totes els plataformes del Super3 (televisió, web, revista Súpers! i Festa dels súpers).

Una part important del projecte Supercrac d'internet seran els gags televisius de la Família del Super3 al voltant de l'ús d'internet. A més, en aquesta ocasió, estaran acompanyats pels consells del Cesc i la Cati, que actuaran com a prescriptors.

Durant les set setmanes que dura la campanya, es donaran set consells adreçats als súpers sobre el bon ús de la xarxa, que giraran sobre qüestions com la protecció de les dades personals, la fiabilitat d'Internet, la selecció d'una contrasenya difícil o la importància de la instal·lació d'antivirus.

A la web super3.cat, es podrà trobar el nou joc LaberinTIC, creat especialment per a l'ocasió i que portarà a un concurs, en què els súpers podran guanyar ordinadors.