Amb motiu de la mort de la cantant Donna Summer, el programa reemet aquest vespre, a les 20.20, el capítol de la sèrie Reines del pop dedicat a la diva de la música disco. A finals dels anys seixanta, una jove cantant de Massachusetts, LaDonna Gaines, va viatjar a Europa per participar en l'adaptació alemanya del musical Hair. Però la seva carrera va fer un gir quan l'any 1974 es va posar en mans d'un productor alemany, Giorgio Moroder, per transformar-se en Donna Summer: una icona sexual i la perfecta diva de la música disco. Summer va regnar a les pistes de ball durant tota la dècada, i quan la música disco va perdre protagonisme, va saber-se reinventar per triomfar.

A la seva manera, Summer havia agafat el relleu de la primera reina negra de la història del pop, Diana Ross. Primer al capdavant del trio de soul The Supremes i després en solitari, des dels anys 60, Ross va conquerir el públic blanc amb una versió molt sofisticada dels sons tradicionalment negres.

Reines del pop és una sèrie de 4 capítols dedicada a algunes de les grans estrelles femenines de la música popular moderna: Diana Ross, Donna Summer, Debbie Harry, Madonna, Mariah Carey, Britney Spears, Beyoncé i Lady Gaga. El reportatge de Summer i Diana Ross va ser el primer que es va poder veure de tota la sèrie.