Sumida en la indigència i més trasbalsada que mai, Chusa tornarà al Mirador de Montepinar dos anys després d'intentar reconquerir sense èxit el singular conserge del complex residencial. L'exprostituta i toxicòmana, personatge interpretat per Paz Padilla, acudirà a la urbanització interessada en un mercat de beneficència en una trama en què es veurà involucrat Enrique Pastor. Aquesta situació constitueix un dels principals eixos argumentals de la nova entrega de la temporada de La que se avecina, que Telecinco oferirà aquesta nit en horari de màxima audiència.

Determinat a boicotejar el mandat presidencial d'Araceli, el majorista de peix i marisc Antonio Recio planeja dur a terme una fosca maniobra: embussar les canonades de la comunitat per provocar així la indignació col·lectiva dels propietaris de Montepinar 7. El seu ampli fons d'armari, atresorat en els últims anys, comença a preocupar Judith. Davant la manca d'espai als armaris, l'atractiva psicòloga decideix desprendre's d'algunes de les peces del seu exclusiu guarda-roba i muntar un mercat benèfic, al qual assistirà Chusa (Paz Padilla), la conflictiva i temperamental exnòvia de Coque. Mentre la convivència amb el seu marit Javi es fa més tensa, Lola es presenta al càsting per a una nova sèrie juvenil, Internado Sangriento.

D'altra banda, la parella formada per Amador i Maite reben un dur revés quan arriba al seu domicili una carta en què els notifiquen la imminent execució hipotecària del seu habitatge. Finalment, incentivada per Antonio Recio, Nines fa la seva primera comesa: distreure Coque, que comença a sentir-se atret per la jove i antipàtica mare soltera.