Una nova generació de músics ha provocat una autèntica revolució en el panorama musical català, que viu actualment un dels moments de més esplendor creativa. Alguns d'aquests músics són els protagonistes de 33 revolucions, un nou programa de Televisió de Catalunya que neix per explicar i contagiar als espectadors l'emoció que els músics senten a l'hora de compondre, d'interpretar o de viure la música.

Cada edició de 33 revolucions, un programa dirigit per Jordi Fàbregas i Joan Simó, que s'estrena al 33 demà, a les 22.20, s'ha plantejat com un documental de creació al voltant d'un únic músic, en què la vida de l'artista i les seves cançons interactuen durant tot el programa. Hi participen Refree, Maria Rodés, Raynald Colom, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Oliva Trencada, La Iaia, Maika Makowski, Sanjosex, The New Raemon, Las Migas, Joan Colomo, El Petit de Cal Eril, Senior i el Cor Brutal i Esperit!.

La primera entrega del programa se centra en Joan Colomo, Joan Pons i Mau Boada. 33 revolucions ens descobrirà demà a la nit les aventures musicals que comparteixen Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Joan Colomo i Dalmau Boada (Esperit!). Aquests dos últims van créixer al Montseny i junts van fer el seu primer grup (Zeidun) amb només 11 anys.